Magic Park Stables

Årets första och andra pay n jump inbokade!
2014-01-10

Nu på tisdag den 14/1 och onsdag den 29/1 är det dags för årets första pay n jumps på Magic Park Stables! Skicka ett sms innan ni kommer till Royne, vilken tid ni vill komma och med hur många hästar ( ponny är välkomna efter kl 18.00 ).

Läs mer »
Nicke kommer finnas tillgänglig i samband med årets första pay n jump på Magic Park Stables!
2014-01-09

Nicke jobbar en gång i veckan som massör på Magic Park Stables och har behandlat våra hästar med positiva resultat, därför vill vi nu även erbjuda er denna möjlighet! Nicke kommer finnas tillgänglig på onsdag i samband med pay n jumpen för att kunna behandla och utvärdera er häst. Nicke erbjuder förutom massage även laserbehandling, stretching, akupressur samt extriört utlåtande. Han har oxå med sig en impression pad som används för att utvärdera sadelns passform till hästen.

Läs mer »
OBS! ÄNDRAT DAG för pay n jump nästa vecka! TISDAG den 28/1 är det som gäller.
2014-01-23

Tyvärr måste vi ändra dag för pay n jump nästa vecka till TISDAG den 28/1 kl 13-20. Vi hoppas att detta inte ställer till problem för er, men skulle ni inte kunna komma då kommer vi även ha ytterligare en pay n jump på onsdagen den 5/2. Anmäl via sms till Sofia, Royne eller via mail.

Läs mer »
Peter Eriksson har haft träningar i fyra dagar på Magic Park Stables!
2014-01-23

Peter Eriksson har haft väldigt uppskattade träningar här på Magic Park Stables under dom senaste fyra dagarna för landslagets utmanargrupp.

Läs mer »
Café och VIP påbörjade!
2014-01-23

Äntligen har vi påbörjat arbetet med cafét och VIPen!

Läs mer »
Producerad av Angelica Svanberg Grafisk Form AB