Magic Park Stables

Kokos

Gården Magic Park Stables drivs av Royne Zetterman och Sofia Farman. Här utbildar, tävlar och säljer vi hopphästar av högsta klass. Vi satsar på mycket lovande unghästar som fått en gedigen utbildning under en längre period för att sedan säljas. Därför har vi alltid ett stort utbud av välutbildade hästar till salu, allt från yngre hästar till äldre rutinerade hästar på Grand Prix nivå.

Vi kommer på anläggningen framöver arrangera träningar med olika populära gästtränare, clinics och pay n jumps. Datum för detta kommer att aviseras på hemsidan. Framöver siktar vi på att exklusivt kunna erbjuda någon ridande elev att under en längre period kunna stå uppstallad i våra gästboxar och träna/tävla med sina egna hästar hos oss.

Magic Park Stables är en nybyggd hopphäst anläggning av toppkvalitet, här finns allt man kan önska för att utbilda hopphästar på bästa sätt. Sommaren m2012 fanns enbart en grönskande björkdunge på 16 hektar där nu Magic Park Stables har växt fram. När gården står helt klar kommer den innefatta 28 murade boxar i ett uppvärmt stall, spolspiltor, solarium, 2 sadelkammare, skrittband, skrittmaskin, samt stora ytor för att förvara hö, foder och strö. Ett hel isolerat ridhus med fibersandunderlaget De Grondslag som innefattar måtten 90 * 28 meter, med en cafeteria och VIP-avdelning. En uteridbana som även den har fibersandunderlaget De Grondslag som innefattar måtten 53 * 83 meter, en gräsbana med måtten 65 * 180 meter. Flertalet sand och gräs - hagar. Och slutligen runt hela anläggningen går en galoppbana med sandunderlag som mäter drygt 1500 meter. Anläggningen har också i dagsläget två bostadshus och en grävd sjö med sandstrand som är 4 meter djup och är till Roynes förtjusning fylld med regnbågs foreller.

Producerad av Angelica Svanberg Grafisk Form AB