Magic Park Stables

Kokos

Gården Magic Park Stables ägs och drivs av Royne Zetterman och Sofia Farman Zetterman. Här utbildar, tävlar och säljer vi hopphästar av högsta klass. Vi satsar på mycket lovande unghästar som fått en gedigen utbildning under en längre period för att sedan säljas. Därför har vi alltid ett stort utbud av välutbildade hästar till salu, allt från yngre hästar till äldre rutinerade hästar på Grand Prix nivå.

Magic Park Stables är en nybyggd hopphäst anläggning av toppkvalitet, här finns allt man kan önska för att utbilda hopphästar på bästa sätt. Sommaren 2012 fanns här enbart en grönskande björkdunge på 16 hektar där nu Magic Park Stables har växt fram. På vår gård finns i dagsläget 28 murade boxar i ett uppvärmt stall, spolspiltor, solarium, 2 sadelkammare, skrittband, samt stora ytor för att förvara hö, foder och strö. Ett hel isolerat ridhus med fibersandunderlaget De Grondslag som innefattar måtten 28*90 m, med en cafeteria och VIP-avdelning. En uteridbana som även den har fibersandunderlaget De Grondslag som innefattar måtten 53*83 m, en gräsbana med måtten 65*180 m. Flertalet sand och gräs - hagar. Och slutligen runt hela anläggningen går en galoppbana med sandunderlag som mäter drygt 1500 m. Anläggningen innehar också två bostadshus och en 4 meter djup grävd sjö med sandstrand och är till Roynes förtjusning fylld med regnbågsforeller. Bredvid sjön med en storslagen utsikt har vi två timmerhus med kamin avsett för våra gäster.

Ni är välkomna att kontakta oss om ni söker en lovande unghäst eller en äldre mer rutinerad häst. Vi har dessutom ett stort kontaktnät då vi säljer hästar till en bred internationell marknad.

Vi håller träningar i viss utsträckning (framförallt Sofia) i mån av tid. Längre fram siktar vi på att exklusivt kunna erbjuda någon elev att under en period kunna stå uppstallad i våra gästboxar och träna/tävla med sina egna hästar hos oss. Vi ser gärna att det är någon som tidigare köpt en häst från oss.

Producerad av Angelica Svanberg Grafisk Form AB