Magic Park Stables

Gården

Stall

Vårt stall inefattar 28 st stora boxar, två sadelkammare, två spolspiltor, fyra uppbindningsplatser, solarium, skrittband, tvättstuga, torkrum och massor av förvaringsutrymmen. Varje box har ett eget fönster där hästarna kan se ut. I uppbidningarna och i mittengången har vi gummimattor. Vårt stall är dessutom uppvärmt med golvvärme vilket gör att temperaturen adrig blir lägre än 16 grader, inte ens på vintern!
gården magic park

Ridhus

Vårt ridhus innefattar måtten 28m * 90m och är helt isolerat. Vi har vattensprinklers i taket för bevattning av vårt fibersandunderlag De Grondslag, vilket sköts via en timer som vattnar varje natt. 

Hus

Vi har två personalbostäder på gården med 3 sovrum i varje. De är moderna och fullutrustade på ca 100m2 var. 

Sjö och timmerstugor

Vi har en grävd sjö med sandstrand som är ca 5 meter djup. Sjön är fylld med regnbågsforeller och kräftor. Det är rent grundvatten som trycks upp så det går fint att bada för såväl människor som hästar. Brevid sjön har vi två stycken timmerhus med kamin. Husen har mycket karaktär och är väldigt rofyllda, perfekta gäststugor för våra vänner och kunder.

Uteridbana

Vår vackra utebana ligger precis brevid vår sjö och har måtten 53*83 meter och har även den fibersandunderlaget De Grondslag. Här har vi vattenkanoner som bevattnar hela banan på natten med timer. 

Gräsbana

Mer info kommer inom kort. 

Hästarna

Alla hästarna

Hopphästar av högsta klass. Vi satsar på mycket lovande unghästar som fått en gedigen utbildning under en längre period. Vi har ett stort utbud av välutbildade hästar till salu, från yngre till äldre rutinerade hästar på Grand Prix nivå.
Läs mer

Avelhingst

Magic Park avelhingst

Magic Park är en toppstammad godkänd avelshingst. Modern Magic Feeling har bland andra lämnat Spirit Magic som var reserv till OS för Mexico 2012.
Läs mer

Gården i solnedgång
Magic Park Stables

Gården

Magic Park Stables är en nybyggd hopphäst anläggning av toppkvalitet, här finns allt man kan önska för att utbilda hopphästar på bästa sätt.
Läs mer

Vilka är vi?

Familjen Zetterman

Gården ägs och drivs av Royne Zetterman och Sofia Farman Zetterman. Här har vi samlat information om hela familjen, till och med hundarna.
Läs mer

Aktiviteter

Pay'n jump

Under innesäsongen försöker vi arrangera så många pay n jump som möjligt. Under utesäsongen kommer vi ha öppen bana ett par dagar i veckan.
Läs mer

Sociala medier

Följ oss

Följ oss på våra sociala kanaler för att ta del av vad som händer på gården. Vi försöker att uppdatera våra sociala medier dagligen. Häng med!
Visa medier