Om oss

Hela familjen Zetterman

Royne
Om Royne

Royne Zetterman

Gift med Sofia och pappa till deras gemensam dotter Ronja, även sönerna Daniel och Alexander från ett tidigare äktenskap.

Royne har en lång karriär i sporten. Han har ridit i landslaget under nästan 40 års tid och har framgångsrikt utbildat, tävlat, köpt och sålt flera tusen hästar. Meriterna är många men de som betyder mest är självklart VM-lag silver medaljen 2002 i Jerez, World Cup vinsten i S-Hertogenbosch 2007, Falsterbo Grand Prix vinsten 2008 och hela 6 st SM guld.

Sofia Farman Zetterman
Om Sofia

Sofia Farman Zetterman

Gift med Royne och mamma till dottern Ronja.

Sofia brinner för yngre hästar och utbildar framgångsrikt unghästar från 4 år upp till och med GP. Sofia har vunnit alla stora unghästchampionat i Sverige såsom Falsterbo Open, Champion of the youngster och Breeders Trophy. Hon har även vinster och placeringar i Grand Prix.

Sofia Farman Zetterman
Om Ronja

Ronja Farman Zetterman

Gemensam dotter till Sofia och Royne. En glad och framåt tjej som älskar alla djur.

Sofia Farman Zetterman
Om Bart

Hunden Bart

Chihuahua som är född 2008. Big boss och vakthund på gården dygnet runt.

Sofia Farman Zetterman
Om Maggie

Hunden Maggie

Dobermann som är född 2017. Är snäll på dagarna och vaktar gården och sin familj på nätterna.

Gården Magic Park Stables ägs och drivs av Royne Zetterman och Sofia Farman Zetterman.

Här utbildar, tävlar och säljer vi hopphästar av högsta klass. Vi satsar på mycket lovande unghästar som fått en gedigen utbildning under en längre period för att sedan säljas. Därför har vi alltid ett stort utbud av välutbildade hästar till salu, allt från yngre hästar till äldre rutinerade hästar på Grand Prix nivå.

Magic Park Stables är en nybyggd hopphäst anläggning av toppkvalitet, här finns allt man kan önska för att utbilda hopphästar på bästa sätt. Sommaren 2012 fanns här enbart en grönskande björkdunge på 16 hektar där nu Magic Park Stables har växt fram. På vår gård finns i dagsläget 28 murade boxar i ett uppvärmt stall, spolspiltor, solarium, 2 sadelkammare, skrittband, samt stora ytor för att förvara hö, foder och strö. Ett hel isolerat ridhus med fibersandunderlaget De Grondslag som innefattar måtten 28*90 m, med en cafeteria och VIP-avdelning. En uteridbana som även den har fibersandunderlaget De Grondslag som innefattar måtten 53*83 m, en gräsbana med måtten 65*180 m. Flertalet sand och gräs - hagar. Och slutligen runt hela anläggningen går en galoppbana med sandunderlag som mäter drygt 1500 m. Anläggningen innehar också två bostadshus och en 4 meter djup grävd sjö med sandstrand och är till Roynes förtjusning fylld med regnbågsforeller. Bredvid sjön med en storslagen utsikt har vi två timmerhus med kamin avsett för våra gäster.

Ni är välkomna att kontakta oss om ni söker en lovande unghäst eller en äldre mer rutinerad häst.

Vi har dessutom ett stort kontaktnät då vi säljer hästar till en bred internationell marknad.

Vi håller träningar i viss utsträckning (framförallt Sofia) i mån av tid. Längre fram siktar vi på att exklusivt kunna erbjuda någon elev att under en period kunna stå uppstallad i våra gästboxar och träna/tävla med sina egna hästar hos oss.

Vi ser gärna att det är någon som tidigare köpt en häst från oss.

Hästarna

Alla hästarna

Hopphästar av högsta klass. Vi satsar på mycket lovande unghästar som fått en gedigen utbildning under en längre period. Vi har ett stort utbud av välutbildade hästar till salu, från yngre till äldre rutinerade hästar på Grand Prix nivå.
Läs mer

Avelhingst

Magic Park avelhingst

Magic Park är en toppstammad godkänd avelshingst. Modern Magic Feeling har bland andra lämnat Spirit Magic som var reserv till OS för Mexico 2012.
Läs mer

Gården i solnedgång
Magic Park Stables

Gården

Magic Park Stables är en nybyggd hopphäst anläggning av toppkvalitet, här finns allt man kan önska för att utbilda hopphästar på bästa sätt.
Läs mer

Vilka är vi?

Familjen Zetterman

Gården ägs och drivs av Royne Zetterman och Sofia Farman Zetterman. Här har vi samlat information om hela familjen, till och med hundarna.
Läs mer

Aktiviteter

Pay'n jump

Under innesäsongen försöker vi arrangera så många pay n jump som möjligt. Under utesäsongen kommer vi ha öppen bana ett par dagar i veckan.
Läs mer

Sociala medier

Följ oss

Följ oss på våra sociala kanaler för att ta del av vad som händer på gården. Vi försöker att uppdatera våra sociala medier dagligen. Häng med!
Visa medier